To po co jest przy przerkętle do światłe druga kontrolka dotycząca świateł przeciwmgłowych? W instrukcji widziałem, że również na desce powinna się jakaś zapalić.
Nie chowają sie spryskiwacze reflektorów
Zwiń
X
-
Nie chowają sie spryskiwacze reflektorów
Dzisiaj podczad jazdy 400 km po wyjsciu z auta zauważyłem ze obydwa spryskiwacze wystają i sie nie schowały. Płyn leci przez nie wiec nic nie zamarzło. Ręką jest możliwość wcisnięcia (bez uzycia duzej siły) ale martwi mnie to dlaczego tak jest?? Po ponownym sprysnięciu ref wychodzą i nie chowają sie. Z góry dzieki za info
-
-
"mróz" zrobił swoje......jak masz garaz w miare ciepły to bedzie po problemie......jezeli brak garazu to moze jakies centrum handlowe
Zamieszczone przez pitersoonnRęką jest możliwość wcisnięcia (bez uzycia duzej siły)O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitersoonnNo tak ale u mnie od razu by 2 padły??:-) Autko ma 3 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitersoonnNo tak ale u mnie od razu by 2 padły??:-) Autko ma 3 kkmO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
pitersoonn, nie pękaj! ja miałem dokładnie tak samo ! z resztą piotrek_os podrzucił mój temat.
ogarnij go i problem się rozwiąże
a jak się spierdolił (ły) to ASO i gwaracjakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitersoonnno wczoraj sprawdziłem auto stało w garażu:-) i nadal mam dwa patyki przed lampami. Po nowym roku jestem w serwisie umówiony (zrobią), a poźniej wyciągam bezpiecznik..zawsze ze spryskami są problemy:-).
wymienią Ci na gwarancji
w sumie 2h i będziesz mieć temat ogarnięty!
z bezpiecznikiem zrobiłem podobnie, (pamiętaj, że za spryski odpowiedzialny jest bezpiecznik 36)
ps.
u mnie tak to wyglądało:
oczywiście po spryskaniukliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
AdamB,
pewno tak na focie wygląda (poza tym, rzeczywiście jakoś ciulato wycinali otwory pod spryskiwacze!)
ale u mnie temat już ogarnięty -> wymiana lewego spryska na gwarancji (jakaś awaria cylinderka)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
pitersoonn, i jak? ogarnęli Ci te spryski?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
pitersoonn, no problemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
A jak to to badziewie wyciągnąć żeby podregulować strumień. Bo mam wrażenie że łoi mi w kosmos. Jak stałem na postoju to brejdak mi powiedział że psiukam Panu Bogu w okno :evil:
No a potem wyciągnę chyba bezpiecznik od tego bo w O2 jest to zupełnie nie przemyślane by po każdym uruchomieniu silnika waliło płynem na maske. W O1 działa to naprawdę super !*1B1B*1.8T*4x4
*1B1B*1.9T*DSG
Komentarz
-
Komentarz